Біотехнологічне виробництво пініцелінів. Характеристика біологічного агента
31.01.2014, 23:53
№ 0901 Вид работы: Курсовая Дисциплина: Мікробіологія Язык написания: укр. Объем работы: 26 стр. Характер работы: теория
ЗМІСТ
Вступ 3 Розділ 1. Біологічний агент. Характеристика біологічного агента 5 1.1 Систематичне положення пеніциліну 5 1.2 Особливості розмноження 7 Розділ 2. Характеристика продукту біологічного агенту 9 2.1 Механізм дії 10 2.2 Спектр активності 10 2.3 Фармакокінетика 14 Розділ 3. Виробництво пеніциліну 15 3.1 Історія винаходу та розвитку виробництва пеніциліну 15 3.2 Описання процесу виробництва пеніциліну 23 Висновки 26 Список використаної літератури 27