№ 0865 Вид работы: Контрольная Дисциплина: Мікробіологія Язык написания: укр. Объем работы: 13 стр. Характер работы: теория и практика
План
1. Предмет і завдання курсу „Мікробіологія і фізіологія”. Значення вивчення курсу для підготовки техніків – технологів громадського харчування. 13. Вплив біологічних факторів на розвиток мікроорганізмів. Антибіотики та фітонциди. 30. Значення вітамінів „ С ” і „ Р ” для організму. Джерела, потреба у вітамінах, їх зберігання. Вітамінізація готової їжі. 38. Особливості дієти при захворюваннях печінки. Серцево – судинної системи. 46. Скласти набір продуктів та розрахувати хімічний склад для раціону № 3 при лікувально – профілактичному харчуванні.