№ 3660
Вид работы: Дипломная
Дисциплина: Економіка підприємства
Язык написания: укр.
Объем работы: 130 стр. (из них работа - 121 стр., приложения - 9 стр.)
Характер работы: теория и практика
ЗМІСТ
ВСТУП 3
РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИЧНІ ОСНОВИ ПРОЕКТУВАННЯ РОЗШИРЕНОГО ВИРОБНИЦТВА. 6
1.1. Організація та управління виробничим процесом. 6
1.2. Система планування виробництва 14
1.3. Проектування розширеного виробництва 23
1.4. Оцінка економічної ефективності проектів розширеного виробництва 32
РОЗДІЛ 2. АНАЛІЗ ВИРОБНИЧО-ГОСПОДАРСЬКОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ДОЧІРНЬОГО ПІДПРИЄМСТВА АТ «КИЇВХЛІБ» МАКАРОВСЬКОГО ХЛІБОЗАВОДУ 41
2.1. Загальна характеристика підприємства 41
2.2. Техніко-економічні показники діяльності хлібозаводу: обсяги виробництва, вертикальний і горизонтальний аналіз балансу, конкурентоспроможність підприємства 45
2.3. Аналіз основних та оборотних фондів 57
2.4. Охорона праці 66
РОЗДІЛ 3. МОНІТОРИНГ ДІЯЛЬНОСТІ ПІДПРИЄМСТВА 78
3.1. Аналіз фінансового стану підприємства 78
3.1.1. Ліквідність 78
3.1.2. Платоспроможність, фінансова стійкість 83
3.2. Аналіз прибутковості та рентабельності 93
РОЗДІЛ 4. ОБҐРУНТУВАННЯ ПРОЕКТУ РОЗШИРЕНОГО ВИРОБНИЦТВА ДП АТ «КИЇВХЛІБ» МАКАРОВСЬКОГО ХЛІБОЗАВОДУ 98
4.1. Виявлення резервів та обґрунтування необхідності розширення виробництва. 98
4.2. Проект розширеного виробництва хлібозаводу: маркетинговий аналіз і стратегія, організація виробництва, фінанси 101
4.3. Визначення економічної ефективності проекту 109
ВИСНОВКИ ТА ПРОПОЗИЦІЇ 113
СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 116
|