№ 3664
Вид работы: Курсовая
Дисциплина: Організація виробництва
Язык написания: укр.
Объем работы: 50 стр. (из них работа - 45 стр., приложения - 5 стр.)
Характер работы: теория и практика
Зміст
Вступ 3
1. Характеристика підприємства ресторанного господарства . 6
2. Організація постачання підприємства ресторанного господарства продовольчими товарами 9
3. Організація виробництва 24
3.1. Організація діяльності підприємства ресторанного господарства по виготовленню напівфабрикатів 25
3.2. Організація діяльності підприємства ресторанного господарства по виготовленню готової до споживання продукції 29
4. Наукова організація праці 41
5. Вдосконалення роботи і робочих місць 42
Висновки 44
Список використаної літератури 45
Додатки 46
|