№ 3663
Вид работы: Дипломная
Дисциплина: Організація виробництва
Язык написания: укр.
Объем работы: 118 стр. (из них работа - 117 стр., приложения - 1 стр.)
Характер работы: теория и практика
ЗМІСТ
Вступ 3
Розділ 1 7
Теоретико-методологічні засади дослідження середовища організації 7
1.1. Середовище організації як об’єкт управлінського дослідження 7
1.2 Еволюція стратегічного мислення та сутності стратегії 20
1.3 Методи стратегічної діагностики середовища організації 30
Розділ 2 47
Економіко-управлінська діагностика ресторану “Тифліс” 47
2.1. Загальна характеристика ресторану грузинської кухні “Тифліс” 47
Виробнича структура. 49
2.2. Управлінський аналіз діяльності ресторану “Тифліс” 58
Розділ 3 80
Пропозиції з удосконалення системи управління персоналом 80
3.1. Формування стратегічного набору підприємства 80
3.2. Формування нової організаційної структури управління 91
3.3. Удосконалення відбору та підготовки кадрів 97
Висновки 107
Список використаної літератури 114
Додатки 119
|