№ 3691
Вид работы: Бакалаврская
Дисциплина: Стратегія підприємства
Язык написания: укр.
Объем работы: 73 стр.
Характер работы: теория и практика
ЗМІСТ
ВСТУП 3
1. СТРАТЕГІЯ І ЇЇ РОЛЬ В ДІЯЛЬНОСТІ РЕСТОРАНУ «ТИФЛІС» 5
2. ДІАГНОСТИКА ЗОВНІШНЬОГО СЕРЕДОВИЩА РЕСТОРАНУ «ТИФЛІС» 11
3. ДІАГНОСТИКА ПІДПРИЄМСТВА РЕСТОРАНУ «ТИФЛІС» 15
4. SWOT-АНАЛІЗ ПІДПРИЄМСТВА 28
5. КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНІСТЬ РЕСТОРАНУ «ТИФЛІС» 45
6. ПОРТФЕЛЬНИЙ АНАЛІЗ У РОЗРОБЦІ СТРАТЕГІЇ ПІДПРИЄМСТВА 52
7. РОЗРОБКА СТРАТЕГІЇ РЕСТОРАНУ «ТИФЛІС» 56
7.1. Корпоративна стратегія – стратегія диверсифікованого росту 56
7.2. Конкурентна стратегія – стратегія оптимальних витрат 61
7.3. Функціональна стратегія – маркетинг 66
ВИСНОВКИ 67
СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 72
|