№ 2157
Вид работы: Курсовая
Дисциплина: Технологія обслуговування в готельно-ресторанному господарстві
Язык написания: укр.
Объем работы: 28 стр.
Характер работы: теория и практика
Зміст
Вступ 3
1. Особливості бенкету з повним обслуговуванням офіціантами 5
2. Час тривалості бенкету 7
3. Характеристика приміщень, де має відбутися бенкет, визначення виробничих та організаційних процесів, які потрібно здійснити для підготування цих приміщень до обслуговування 7
4.Форма і варіант розстановки столів з урахуванням розміщення вікон і дверей 10
5. Меню відповідно до особливостей події та обґрунтування вибору алкогольних напоїв до страв 10
6. Розрахунки з урахуванням особливостей подій: 16
6.1. Площа приміщення для здійснення обслуговування 16
6.2. Кількість, розряд і стать офіціантів 16
6.3. Загальна довжина, кількість і форма розстановки столів 17
6.4. Кількість меблів у залі для споживачів: столи, крісла, стільці, тематичні столи тощо 18
6.5. Кількість меблів у залі для офіціантів: серванти, приставні столики, офіціантські візки тощо 18
6.6. Кількість предметів індивідуального сервірування із зазначенням місткості 18
6.7. Загальна довжина та кількість скатертин 21
7.Способи подавання страв та напоїв до столу, притаманні цьому виду бенкету 22
8. Графічне зображення із зазначенням черговості сервірування прикладу сервірування одного куверту для почесних гостей 24
9. Графічне зображення приміщення, де влаштовано бенкет, із зазначенням вікон і дверей та розташування бенкетних столів 25
10. Графічне зображення зони обслуговування офіціантів та черговість обслуговування учасників бенкету 26
Висновок 27
Список використаної літератури 29
|