№ 2162
Вид работы: Курсовая
Дисциплина: Технологія обслуговування в готельно-ресторанному господарстві
Язык написания: укр.
Объем работы: 29 стр.
Характер работы: теория и практика
ЗМІСТ
ВСТУП 3
РОЗДІЛ 1 ТЕОРЕТИЧНІ ЗАСАДИ ЩОДО НАДАННЯ ТУРИСТИЧНИХ ПОСЛУГ ТА КОНТРОЛЮ ЗА ЇХ ДОТРИМАННЯМ 5
1.1 Види туризму і класи обслуговування 5
1.2 Організація перевезень туристів та їх обслуговування на транспорті 6
1.3 Контроль за підприємницькою діяльністю, пов'язаною з наданням туристичних послуг 9
РОЗДІЛ 2 АНАЛІЗ ГОСПОДАРЧОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ГОТЕЛЮ „МИР” 11
2.1 Загальна характеристика готелю „Мир” 11
2.2 Аналіз роботи готелю „Мир” по наданню послуг населенню 19
РОЗДІЛ 3 РОЗРОБКА ЗАХОДІВ ЩОДО УДОСКОНАЛЕННЯ ОРГАНІЗАЦІЇ ТРАНСПОРТНОГО ОБСЛУГОВУВАННЯ ТУРИСТІВ В ГОТЕЛІ „МИР” 22
3.1 Концепція розвитку туризму в місті Києві як передумова удосконалення надання послуг готелем „Мир” 22
3.2 Удосконалення транспортних маршрутів автогосподарства готелю „Мир” 25
ВИСНОВКИ 27
СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 29
|