№ 2155
Вид работы: Курсовая
Дисциплина: Готельно-ресторанний бізнес у туристичній індустрії
Язык написания: укр.
Объем работы: 40 стр. (из них работа - 36 стр., приложения - 4 стр.)
Характер работы: теория и практика
Зміст
Вступ 3
Розділ 1. Туризм як галузь економіки 5
1.1 Сучасний стан розвитку індустрії гостинності в Україні 5
1.2 Сутність ринку туристичних послуг 7
1.3 Виробнича база туристичної індустрії 11
Розділ 2. Характеристика туристичного підприємства 17
Розділ 3. Створення туристичного продукту 19
3.1. Життєвий цикл туристичного продукту 19
3.2 Етапи створення туристичного продукту 21
Розділ 4. Резерви вдосконалення роботи ТОВ «Туріндустрія» 32
Висновки 34
Список використаної літератури 36
Додатки 38
|