№ 2158
Вид работы: Курсовая
Дисциплина: Технологія обслуговування в готельно-ресторанному господарстві
Язык написания: укр.
Объем работы: 46 стр.
Характер работы: теория и практика
Зміст
Вступ 3
Розділ 1. Теоретичні аспекти менеджменту в готельній сфері 5
1.1 Розвиток індустрії гостинності 5
1.2 Загальна характеристика підприємств індустрії гостинності 11
1.3 Особливості менеджменту в готельній сфері 15
1.4 Застосування сучасних технологій в готелях 21
Розділ 2. Характеристика готелю «Опера» 24
2.1 Загальні відомості про готель «Опера» 24
2.2. Структура управління готелем „Опера” 25
2.3. Управління готелем „Опера” 30
Розділ 3. Сучасні технології як запорука високого рівня обслуговування в готелі „Опера” 32
3.1. Використання сучасних технологій в готельному господарстві 32
3.2. Застосування сучасних технологій в готелі „Опера” 32
Розділ 4. Резерви вдосконалення роботи готелю „Опера” 39
4.1. Світовий досвіт готелів у використанні сучасних технологій 39
4.2. Шляхи вдосконалення роботи готелю „Опера” завдяки використанню сучасних технологій 41
Висновки 43
Список використаної літератури 46
|