№ 2154
Вид работы: Курсовая
Дисциплина: Організація готельно-ресторанного господарства
Язык написания: укр.
Объем работы: 42 стр. (из них работа - 38 стр., приложения - 4 стр.)
Характер работы: теория и практика
Зміст
Вступ 3
Розділ 1. Теоретичні аспекти досліджуваної теми 4
1.1 Сутність матеріально-технічного постачання 4
1.2 Характеристика матеріально-технічної бази підприємств ресторанного господарства 11
Розділ 2. Характеристика підприємства-постачальника обладнання для ресторану 19
Розділ 3. Аналіз роботи по вдосконаленню матеріально-технічного постачання БК «Новий проект» 22
Розділ 4. Резерви вдосконалення роботи БК «Новий проект» 30
Висновок 37
Список використаних літератури 38
Додатки 40
Перелік графічного матеріалу 43
|