№ 2163
Вид работы: Курсовая
Дисциплина: Готельно-ресторанний бізнес
Язык написания: укр.
Объем работы: 52 стр. (из них работа - 47 стр., приложения - 5 стр.)
Характер работы: теория и практика
ЗМІСТ
ВСТУП 3
РОЗДІЛ 1. Теоретичні аспекти досліджуваної теми 6
1.1 Сутність поняття «нормування праці» 6
1.2 Принципи нормування праці 10
1.3 Працівники закладів харчування та їх кваліфікаційний рівень 15
РОЗДІЛ 2. Характеристика досліджуваного підприємства 25
РОЗДІЛ 3. Аналіз роботи досліджуваного підприємства 34
РОЗДІЛ 4. Шляхи вдосконалення роботи ресторану 42
ВИСНОВОК 46
СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 48
ДОДАТКИ 49
АНОТАЦІЯ 53
|