№ 2572
Вид работы: Курсовая
Дисциплина: Контроль якості на підприємстві
Язык написания: укр.
Объем работы: 38 стр.
Характер работы: теория и практика
ЗМІСТ
ВСТУП 3
РОЗДІЛ 1 ТЕОРЕТИЧНА СУТНІСТЬ ЯКОСТІ ЯК ЕКОНОМІЧНОЇ КАТЕГОРІІЇ 5
1.1 Визначення категорії якості 5
1.2 Характеристика основних методів визначення рівня якості виробів 9
1.3 Основні фактори визначення якості продукції 10
1.4 Ефективність і способи її підвищення 12
РОЗДІЛ 2 СТАНДАРТИЗАЦІЯ ЯК ОСНОВНИЙ МЕТОД ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ЯКОСТІ ПРОДУКЦІЇ 16
РОЗДІЛ 3 СЕРТИФІКАЦІЯ ПРОДУКЦІЇ ТА СИСТЕМ ЯКОСТІ 21
3.1 Сутність процесу сертифікації 21
3.2 Державна система сертифікації 25
РОЗДІЛ 4 ДЕРЖАВНИЙ НАГЛЯД ЗА ЯКІСТЮ ТА ВНУТРІШНЬОВИРОБНИЧИЙ ТЕХНІЧНИЙ КОНТРОЛЬ 28
4.1 Державний контроль за якістю 28
4.2 Загальні вимоги до органів, які керують системами сертифікації продукції 31
4.3 Внутрішньовиробничий технічний контроль 33
ВИСНОВКИ 37
СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 38
|