№ 3336
Вид работы: Контрольная
Дисциплина: Загальна технологія
Язык написания: укр.
Объем работы: 20 стр.
Характер работы: теория и аналитика
План
5. Вода та її властивості. Хімічні властивості води. Вимоги до якості води та її попередня підготовка в окремих харчових виробництвах: цукровому, хлібопекарському, пиво-безалкогольному, лікерно-горілчаному та інш. 3
12. Термічні способи оброблення сировини: бланшування, обварювання, випікання, охолоджування, заморожування. Мета оброблення і сутність процесів. Зміни в хімічному складі продуктів. Застосування процесів у харчових виробництвах 12
21. Полісахариди першого порядку, загальна хімічна формула, основні представники і властивості. Зміни полісахаридів першого порядку під час технологічного оброблення 16
Список використаної літератури 21
|