№ 1762
Вид работы: Контрольная
Дисциплина: Маркетинговий менеджмент
Язык написания: укр.
Объем работы: 38 стр.
Характер работы: теория и аналитика
План
1. Методика сегментування споживчого та ділового ринків – вимоги та відмінності 2
2. Теоретичні засади маркетингового менеджменту 3
3. Концепції маркетингового менеджменту 5
4. Управління маркетинговою інформацією 5
5. Тенденції розвитку маркетингового менеджменту 7
6. Призначення та організація маркетингових досліджень 8
7. Моделі маркетингового стратегічного планування 10
8. Сутність і система маркетингового планування 10
9. Диференціація та позиціювання товару 13
10. Планування в поліпшенні партнерських відносин 13
11. Принципи організації управління маркетингом на підприємстві + 14. Функції, права та обов’язки служби маркетингу на підприємстві 15
12. Маркетингові організаційні структури 17
13. Мотивація торгового персоналу 18
14. Функції, права та обов’язки служби маркетингу на підприємстві.(див. 11 питання) 19
15. Мотивація покупця 19
16. Організаційні мережі та маркетингові партнерські відносини 21
17. Менеджерська сутність маркетингової мотивації 22
18. Мотивація орієнтування підприємства на споживача 22
19. Сутність і складові контролю маркетингової діяльності 23
20. Аналіз маркетингової діяльності підприємства 24
21. Об’єктивні умови управлінського впливу на товар 27
22. Ціноутворення на основі витрат 28
23. Ціноутворення на основі конкуренції 28
24. Процес управління якістю товару 29
25. Управління марочним товаром 32
26. Складові процесу управління в сфері послуг 33
27. Цілі управління ціноутворенням. + 29 Ціноутворення орієнтоване на маркетинг 34
28. Маркетингові стратегії позиціювання послуг 35
30. Ініціативні зміни цін 37
|