№ 1963 Вид работы: курсовая Дисциплина: Менеджмент Язык написания: укр. Объем работы: 46 стр. (из них работа - 37 стр., приложения - 9 стр.) Характер работы: теория и практика
ЗМІСТ
Вступ 3 РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИКО-МЕТОДОЛОГІЧНІ ЗАСАДИ СТРАТЕГІЧНОГО УПРАВЛІННЯ ОРГАНІЗАЦІЄЮ 5 1.1. Середовище організації як об’єкт управлінського дослідження 5 1.2. Типи стратегічного менеджменту, їх характеристика та взаємозв’язок 7 РОЗДІЛ 2. ЕКОНОМІКО-УПРАВЛІНСЬКА ДІАГНОСТИКА РЕСТОРАНУ "ТИФЛІС” 11 2.1. Загальна характеристика ресторану грузинської кухні "Тифліс” 11 2.2. Управлінський аналіз діяльності ресторану "Тифліс” 14 РОЗДІЛ 3. ПРОПОЗИЦІЇ З УДОСКОНАЛЕННЯ СИСТЕМИ УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ 20 3.1. Формування стратегічного набору підприємства 20 3.2. Формування нової організаційної структури управління 24 3.3. Удосконалення відбору та підготовки кадрів 27 ВИСНОВКИ 31 СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 35 ДОДАТКИ 39