Теорія та методологія прийняття управлінських рішень (на прикладі Київського хлібзаводу №10)
11.03.2014, 04:43
№ 1976 Вид работы: Дипломная Дисциплина: Менеджмент організацій Язык написания: укр. Объем работы: 159 стр.
(из них работа - 154 стр., приложения - 5 стр.) Характер работы: теория и практика
ЗМІСТ
ВСТУП 4 РОЗДІЛ 1. ЗАГАЛЬНОТЕОРЕТИЧНІ ОСНОВИ ПРИЙНЯТТЯ УПРАВЛІНСЬКИХ РІШЕНЬ 8 1.1 Управлінські рішення в рамках стратегій підприємства 8 1.2 Види управлінських рішень 19 1.3 Значимість та способи прийняття рішень в управлінській діяльності 23 Висновки за розділом 1 38 РОЗДІЛ 2. АНАЛІЗ ДІЯЛЬНОСТІ ПІДПРИЄМСТВА- КИЇВСЬКИЙ "ХЛІБОКОМБІНАТ №10” 40 2.1 Загальна характеристика підприємства 40 2.2 Потужність та асортимент продукції 43 2.3 Основні показники діяльності 47 2.4 Сировинна база та збут продукції 52 2.5 Організаційна структура підприємства 55 2.6 Інфраструктура підприємства 58 2.7 Виробнича структура підприємства 60 Висновки за розділом 2 63 РОЗДІЛ 3. ОБГРУНТУВАННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ ПРИЙНЯТТЯ УПРАВЛІНСЬКИХ РІШЕНЬ 64 3.1 Аналіз основних показників роботи підприємства 64 3.2 Аналіз фінансового стану підприємства 73 3.3 Обґрунтування доцільності проведення оцінки ефективності прийняття управлінських рішень на підприємстві 83 3.4 Обґрунтування доцільності застосування методологічних аспектів в прийнятті управлінських рішень 90 Висновки за розділом 3 93 РОЗДІЛ 4. ДОСЛІДЖЕННЯ МЕТОДОЛОГІЙ ФУНКЦІОНУВАННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ СИСТЕМИ УПРАВЛІННЯ ПІДПРИЄМСТВОМ "ХЛІБЗАВОД №10” 95 4.1 Оцінка ефективності прийняття управлінських рішень на підприємстві 95 4.2 Механізм підвищення ефективності управлінських рішень 106 4.3 Пропозиції щодо вдосконалення системи управління підприємством 113 4.4 Математична частина (задача оптимізації) 128 Висновки за розділом 4 142 ВИСНОВКИ 144 СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 150 ДОДАТКИ 156