№ 3057
Вид работы: Курсовая
Дисциплина: РПС
Язык написания: укр.
Объем работы: 35 стр. (из них работа - 33 стр., приложения - 2 стр.)
Характер работы: теория и аналитика
ЗМІСТ
ВСТУП 3
РОЗДІЛ 1. Загальні передумови розміщення харчової промисловості світу 5
1.1 Світовий попит на продукти харчування та чинники, що його формують 5
1.2 Фактори розміщення харчової промисловості світу 9
РОЗДІЛ 2. Сучасний стан розвитку харчової промисловості світу 13
2.1 Загальна характеристика світового ринку продуктів харчування 13
2.2 Структура та динаміка світових ринків харчової промисловості 15
РОЗДІЛ 3. Проблеми та напрямки розвитку харчової промисловості світу 25
3.1 Основні напрямки змін в попиті на продукти харчування 25
3.2 Основні напрямки розвитку харчової промисловості в світі 28
ВИСНОВКИ 31
ПЕРЕЛІК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 34
ДОДАТКИ 35
|