№ 3172
Вид работы: Курсовая
Дисциплина: Кулінарія
Язык написания: укр.
Объем работы: 42 стр. (из них работа - 34 стр., приложения - 8 стр.)
Характер работы: теория и практика
Зміст
Вступ 3
1. Розвиток ресторанного господарства на сучасному стані формування економіки 6
2. Значення м’ясних страв у харчуванні, їх класифікація 8
3. Процеси, що відбуваються в м’ясі при тепловій обробці 12
4. Технологія приготування варених м’ясних страв. Загальні правила варіння м’яса 14
5. Технологія приготування смажених м’ясних страв. Загальні правила смажіння м’яса великими шматками 16
5.1. Правила смажіння м’яса натуральними шматочками 18
5.2. Правила смажіння м’яса запанірованими порційними шматочками 20
5.3. Правила смажіння м’яса дрібними шматочками 21
6. Технологія приготування тушкованих м’ясних страв 23
7. Технологія приготування запечених м’ясних страв. 24
Загальні правила запікання м’яса 24
8. Технологія приготування із січеного натурального м’яса і котлетної маси 25
9. Безпека праці і техніка безпеки з охорони праці, протипожежна безпека на виробництві при приготуванні страв 29
Висновок 32
Список використаної літератури 33
Додатки 36
|