№ 3171
Вид работы: Курсовая
Дисциплина: Кулінарія
Язык написания: укр.
Объем работы: 36 стр.
Характер работы: теория и практика
Зміст
1. Розвиток ринкового господарства на сучасному розвитку економіки 3
2. Класифікація овочів, плодів і ягід 7
3. Первинна обробка овочів, плодів і ягід 10
4. Форми нарізки 14
5. Проста форма нарізки 19
6. Фігурна форма нарізки 23
7. Складна форма нарізки 24
8. Напівфабрикати із овочів, плодів, ягід 25
9. Вимоги до якості напівфабрикатів 28
10. Обладнання, яке використано для обробки та приготування напівфабрикатів із овочів, плодів, ягід 29
11. Безпека праці та безпека з охорони праці 31
Висновок 35
Список використаної літератури 36
|